bilincsben

2021.10.31. 08:31

Ügyészségen a Héhalomban olcsó paplanért aranyékszereket zsákmányoló nő ügye

A pásztói nyomozók elvégezték a szükséges nyomozási cselekményeket a 62 éves nő ellen folytatott büntetőeljárásban.

Forrás: police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 62 éves hatvani lakos ellen.

Héhalom belterületén, egy családi ház teraszán ült az idős sértett június 5-én a délelőtti órákban, amikor a gyanúsított személygépkocsival az ingatlan előtt megállt. A csomagtartóból paplanokat vett elő, amelyeket az udvaron eladásra kínált a hölgynek. A sértett a vásárlást megtagadta, azonban a nő az ágyneműt a földre tette, majd az időskorú, mozgásában korlátozott nőhöz lépett, akiről az arany nyakláncot és a két gyűrűt levette, és azokkal a helyszínről sietve távozott.

Két nappal később, amikor a hatvani lakos tudomására jutott, hogy ellene feljelentést tettek, ismét megjelent az ingatlannál és az ékszereket a sértett férjének visszaadta, a korábban otthagyott paplanokat pedig visszakövetelte.

A hatóság tagjai az eljárás vizsgálati szakaszát lezárták, és az ügy iratait a Pásztói Járási Ügyészség részére megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában