bilincsben

2021.10.30. 08:57

Már az ügyészség vizsgálja a nagyoroszi cserbenhagyásos gázoló ügyét

Egy 29 éves szlovák állampolgár ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát fejezték be a Nógrád megyei rendőrök.

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai alapján, Nagyoroszi belterületén közlekedett személygépkocsival július 14-én hajnalban a 29 éves szlovák állampolgár, amikor elütötte az úttesten fekvő, sötét ruházatot viselő férfit. A gépjárművezető a helyszínen megállt, észlelte az elütött gyalogost, de nem nyújtott tőle elvárható segítséget a sérültnek, és a helyszínről ismeretlen helyre távozott. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp azonosították a gépjárművet vezető 29 éves férfit, aki ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat az ügyészségnek továbbították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában