emberölési kísérlet

2021.10.04. 11:43

Le akarta lőni az édesanyját egy Nógrád megyei férfi

A 38 éves férfi engedéllyel tartott lőfegyverével támadt édesanyjára.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrségre október 3-án a délutáni órákban érkezett a bejelentés, miszerint Szarvasgedén egy férfi a lőfegyverével a szüleit fenyegeti. A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény 38 éves feltételezett elkövetőjét – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Mint írják a férfi a nap folyamán italozott, és a kora esti órákban, a közös otthonukban az engedéllyel tartott vadászfegyverébe lőszert töltött, és édesanyját megöléssel fenyegette meg. A férfitól a házban tartózkodó élettársa a fegyvert elvette, így a lövésre már nem kerülhetett sor.

Fotó: police.hu

A 38 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellene a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett előkészülete miatt eljárást folytat. A rendőrök a terhelt lőfegyverét lefoglalták, míg további, engedéllyel tartott lőfegyvereit hatósági tárolásba helyezték, valamint intézkedtek azok tartására, használatára jogosító engedélyének bevonására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában