döbbenet

2021.10.28. 17:52

A fél belvároson át üldöztek egy autóst Salgótarjánban (videó!)

Nem sokkal csütörtökön 15 óra után nem mindennapi jeleneteknek lehettek szemtanúi, akik a salgótarjáni belvárosban jártak. Rendőrök üldöztek egy, láthatóan nagy sebességgel menekülő autóst.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Több olvasónk is jelezte, illetve a Facebookon is hamar híre ment a filmbe illő autós üldözésnek. A Traffipax a nógrádi utakon csoportban is téma a meghökkentő belvárosi jelenetsor. „Én pont elkaptam a városban ment rendesen mint a taxi filmekben. (...) Salgó út elején mögöttem jött. (...) Annak rendesen oda léptek rendőrök, nem bírta a tempót utána” – írták a kommentelők.

A Völgyváros Garzonház tetejére telepített webkameráin visszakerestük az üldözést. Látszik, ahogyan a fekete autó északi irányból – a Salgó Center felől – a főtéri zebrákat is nagy sebességgel keresztezve száguld, nyomában a rendőrautóval, majd a városházánál jobbra kanyarodik. Az utolsó képsor, melyet a webkamera látott az, hogy a Bem és a Bajcsy-Zsilinszky utak kereszteződésében kis híján belehajt egy, a kereszteződésen éppen áthaladó buszba.

A csütörtök délután történtek kapcsán megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot is. Dankóné Nagy Éva sajtószóvivő portálunk érdeklődésére elmondta, hogy a Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei október 28-án 15 óra 10 perckor a megyeszékhely belvárosában egy személygépkocsi vezetőjét szabálysértés elkövetése miatt ellenőrzés alá akarták vonni.

– Az autó sofőrje a hatóság tagjainak jelzésére nem állt meg, továbbhajtott, akit a járőrök követtek. A gépjármű vezetőjével szemben a rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek – mondta el Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Kiemelt képünk illusztráció! Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában