döbbenet

2021.09.26. 19:15

Videón a kállói garázda: nem tudni, miért támadta meg a helyi kisboltok dolgozóit

Tört-zúzott egy üzletben, öléssel fenyegetőzött, és megütött egy eladónőt egy ámokfutó férfi szombaton Kállón. Az őrjöngését a kisbolt biztonsági kamerája is rögzítette.

Nool

Forrás: Tények

Ahogy arról korábban beszámoltunk, félig lerombolt egy üzletet és megütött egy eladónőt egy férfi Kállón. A Tények információi szerint a helyi kisbolt dolgozóját a férfi azzal fenyegette meg, hogy megöli, ha nem zárja be az üzletet. Az ámokfutás itt még nem ért véget, az őrjöngő tovább rohant egy másik bolthoz, ahol megütötte az eladónőt. A 31 éves férfi garázdálkodását csak a pásztói rendőröknek sikerült megfékezniük.

A TV2 híradójának az üzlet dolgozója és a megütött nő is elmondta, hogy nem értik, miért támadt rájuk a megvadult férfi. Rokonai még azt sem hitték el, hogy a fiatalember tört-zúzott volna a faluban, azt pedig egyenesen kizárták, hogy kábítószer hatása alatt követte volna el tettét. Az őrjöngést a kisbolt biztonsági kamerája is rögzítette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában