baleset

2021.09.30. 10:08

Többen is megsérültek az elmúlt napokban Nógrád megye útjain

Ütközésben és a vizes út miatt is történtek sérülések.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint Nemti közelében közlekedett személygépkocsival szeptember 27-én a kora délutáni órákban egy 66 éves férfi, amikor a vele azonos irányba haladó járművel összeütközött. A baleset során az egyik gépkocsi vezetője és utasa sérült meg.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Egy 25 éves nő ugyanezen a napon 13 óra körül a Verseg és Héhalom közötti útszakaszon sodródott le a vizes úttestről gépkocsival, és ütközött neki az út menti fáknak. A baleset során a sofőr megsérült.

Fotó: police.hu

A megye rendőrei az elmúlt három napon további hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, öten sérültek meg valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az időjárás nehezíti meg a közlekedést

A police.hu-n hozzátették: Ősszel váltakozó időjárással találkozhatunk, akár kedvezőtlen látási- és útviszonyok is nehezíthetik a közlekedést. A csapadéktól vizes, csúszós útszakaszokon csökkenhet a járművek menetstabilitása, míg a látási viszonyokat az ilyen időszakban gyakran megjelenő pára-, illetve ködfoltok befolyásolhatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában