nincs menekvés

2021.09.09. 08:14

Nógrád megyében csaptak le a monori nyomozók, elfogták a katalizátor-tolvajt (videó)

Nógrád megyében kapták el a monori nyomozók a katalizátorlopásokkal gyanúsítható férfit.

Nool

Forrás: police.hu

Fotó: Sagyibó Melinda

A police.hu közleménye szerint a monori rendőrök azonosították, ám lehetséges tartózkodási helyein mindhiába keresték, azt a 35 éves férfit, aki gyanújuk szerint augusztus 17-ére virradóra, egy vecsési áruház parkolójában álló személyautó katalizátorát levágta és ellopta. Az autó tulajdonosát 160 ezer forintos kár érte. A katalizátor tolvaj ellen elfogatóparancsot adtak ki, azonban elrejtőzött – egészen szeptember 6-áig.

Mint írják, hétfő hajnalban indult a kéklámpás konvoj Jobbágyiba, ahol információik szerint a férfi tartózkodott. A nyomozók kora délután elfogták a katalizátor tolvajt, aki bilincsben tűrte a kutatást, a lefoglalást. Meglett a gyors daraboló szerszám, majd Monorra visszatérve a beismerő vallomás is.

Fotó: police.hu

A munkanélküli, állandó jövedelemmel nem rendelkező férfi nem csak egy balhét vitt el. Az ő számlájára írható egy augusztus 14-én, egy gyáli telephely előtt parkoló személyautó katalizátorának levágása és ellopása is, a kár 140 ezer forint volt.

Fotó: police.hu

Erős a gyanú, hogy a férfi bűnlajstroma bővülni fog, a monori nyomozók az ügy szélesítése érdekében górcső alá veszik a környéken hasonló módszerrel elkövetett katalizátorlopásokat és vizsgálják, melyekhez köthető a férfi – közölte a Monori Rendőrkapitányság a police.hu oldalon.

Fotó: police.hu

A jelenleg két rendbeli lopás bűntettével meggyanúsított, őrizetbe vett férfi ellen a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában