baleset

2021.09.27. 10:06

Egyre több a baleset: figyelmetlen sofőrök okoztak problémákat a nógrádi utakon

Nógrád megye közútjain az elmúlt napokban tíznél több baleset történt.

Forrás: police.hu

 

Fotó: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint az elmúlt néhány napon számos baleset helyszínére riasztották megyénk rendőreit.

Szeptember 24-én, pénteken Szendehelynél a déli órákban egy 17 éves fiú személygépkocsival haladt, amikor az előtte megálló, majd balra kanyarodni szándékozó személygépkocsinak ütközött. A balesetben hárman sérültek meg.

Ugyanezen a napon Salgótarjánban, a Rákóczi út és Acélgyári út kereszteződésében egy 74 éves férfi ütközött neki az előtte kanyarodni szándékozó járműnek. Csak a vétkes sofőr sérült meg a baleset következtében.

Fotó: police.hu

Az elmúlt négy nap alatt a megye rendőrei további 14 anyagi káros közúti baleset helyszínén, három ittas járművezetővel és egy biciklissel szemben intézkedtek.

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, Salgótarjánban, Zagyvapálfalva városrészben közlekedett személygépkocsival szeptember 23-án egy 32 éves férfi, amikor a Hősök út felé vezető útkereszteződéséhez érve későn észlelte, hogy egy gyalogos halad át a kijelölt átkelőhelyen, ezért jobbra kormányozta a járművet, és azzal a járdán lévő közvilágítási oszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában