kihívás teljesítve

2021.09.07. 14:13

Extrém akadálypályán mérettették meg magukat a nógrádi rendőrök

A szeptember 4-én megrendezett „Salgo Charity Races” elnevezésű versenyre a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok állományából több szabadidejében sportoló munkatársa is benevezett.

Nool

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának hozzájárulásával és támogatásával szeptember 4-én szervezte meg jótékonysági akadályfutó versenyét.

A salgótarjáni Tóstrandról rajtoló és oda célba érkező „Salgo Charity Races” elnevezésű versenyre a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok állományából több szabadidejében sportoló munkatársa is benevezett – írja a police.hu.

A szervezők a rendezvény teljes bevételét felajánlották a helyi mentőállomás részére. A rendőrség munkatársai nagy örömmel vettek részt a megyeszékhelyen megrendezett társadalmilag fontos, jó célra fókuszáló nagyszabású sportrendezvényen.

Az egyenruhások közül az amatőr 8 kilométeres kategóriában Elischer Márk rendőr hadnagy első, Szalai Gergely rendőr százados második helyezést ért el. A versenyen megrendezésre kerülő Palóctusa akadályversenyen Elischer Márk rendőr hadnagy első, Antal László rendőr őrnagy harmadik helyen végzett.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában