lezárt ügy

2021.08.21. 13:16

Ötszáz forintért és egy doboz cigiért ütötte meg a kisfiút a rimóci rabló

Cigaretta, öngyújtó és 500 forint miatt ütötte meg és rabolta ki a gyermekkorút Rimócon a férfi.

Nool

Forrás: police.hu

A Szécsényi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 19 éves rimóci lakos ellen.

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, a gyanúsított június 30-án 12 óra körül egy rimóci családi házba a nyitott ajtón bement és a helyiségeket átkutatta. Az otthon tartózkodó 12 éves fiú észlelte, hogy a férfi az ingatlanban értékek után kutat, így hogy azokat óvja távozásra szólította fel őt. A 19 éves rimóci lakos egy pénztárcát vett magához, majd annak megtartása érdekében a gyermekkorút az arcán megütötte és megfenyegette. Ezt követően a gyanúsított a pénztárcából 500 forintot, a lakásból egy doboz cigarettát, és öngyújtót vitt magával.

Fotó: police.hu

A szécsényi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a letartóztatásban lévő 19 éves férfi ellen a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában