bilincsben

2021.07.30. 10:08

Tetőléccel zavarta el élettársa volt párját a Nógrád megyei férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség súlyos testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt vádat emelt egy 38 éves Nógrád megyei férfi ellen, aki tetőléccel támadt élettársa volt párjára.

Forrás: shutterstock

2020 júniusának egyik estéjén a sértett a vádlott és élettársa házához ment, mert látni szerette volna az ott élő gyermekét, a vádlott azonban nem engedte be őt, mert későn és ittas állapotban érkezett. Összevesztek, majd a vádlott egy, az udvaron lévő tetőléc darabbal megütötte a fején és a hátán a látogatót, aki a bántalmazás elől az utcára menekült. A házigazda követte, tovább bántalmazta a tetőléccel, majd ököllel arcon is ütötte.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel a sérülések helyére, valamint a bántalmazás módjára és körülményeire a súlyosabb sérülések elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy vádlottat a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint kötelezze a nyomozás során keletkezett bűnügyi költségek megfizetésére is. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában