rendőrkézen

2021.07.09. 11:39

Öt körözöttet fogtak el két nap alatt a Nógrád megyei rendőrök

A salgótarjáni, a balassagyarmati és a pásztói rendőrök egy nőt és négy férfit állítottak elő, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Nool

Forrás: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei július 7-én a délutáni órákban Karancslapujtőn egy férfit igazoltattak, aki ellen a Salgótarjáni Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a kiszabott fogházbüntetés letöltését határidőig nem kezdte meg. Az egyenruhások a 30 éves férfit elfogták, és előállítását követően büntetés-végrehajtási intézetbe szállították – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendőrök ugyanezen a napon a késő esti órákban egy salgótarjáni italbolt előtti területen ellenőriztek egy 29 éves nőt, akinek igazoltatása során megállapították, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság rablás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A rendőrök a budapesti lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A balassagyarmati rendőrök július 8-án röviddel dél után Drégelypalánkon egy 23 éves, míg a kora esti órákban Herencsényben egy 26 éves férfit ellenőriztek. A hatóság tagjai megállapították, hogy a 23 éves férfival szemben a Balassagyarmati Járásbíróság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság lopás bűncselekmények miatt, míg a 26 éves férfival szemben az Encsi Rendőrkapitányság pénzbírság meg nem fizetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Szirák belterületén délután ellenőrizték azt a 26 éves helyi lakost a járőrök, aki ellen a Miskolci Járásbíróság pénzbírság meg nem fizetése miatt rendelt el körözést.

A hatóság tagjai a három férfit előállították az illetékes rendőrkapitányságra, amelyet követően a 23 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd a Balassagyarmati Járásbíróság épületébe kísérték, míg a két 26 éves férfit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában helyezték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában