rendőrkézen

2021.07.02. 11:20

Fordult a kocka: részegen, egy karóval támadt a gyerekre a nógrádi férfi, de a végén ő járt rosszul

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 37 éves Nógrád megyei férfi ellen, aki részegen egy karóval megtámadott az utcán egy 13 éves fiút, aki leszerelte támadóját.

Forrás: Shutterstock

A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint januárban az részegen és bódult állapotban férfi összeveszett egy ismerősével, a konfliktus végül rendőri beavatkozással rendeződött.

Később azonban a férfi az utcán összetalálkozott haragosa 13 éves öccsével, akit megtámadott egy fakaróval, ám megütni nem tudta őt, mivel a fiú kicsavarta kezéből a karót, és védekezésképp a vádlottra ütött vele, majd a karót a földre dobta és hazaszaladt.

A vádlott ezután egy közlekedési táblát kezdett ütni a karóval, amíg a helyszínre hívott rendőrök le nem csillapították őt.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádiratában garázdaság miatt emelt vádat a részegen őrjöngő férfival szemben, melyben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság a 71.000 forint összegű bűnügyi költséget is a vádlottal fizettesse meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában