rendőrkézen

2021.05.28. 09:17

Tartóoszloppal együtt lopta el a közúti jelzőtáblákat Varsányból, a rendőrség keresi

A Varsány külterületén elhelyezett közúti jelzőtáblát – a tartóoszloppal együtt – az úttest mindkét oldaláról eltulajdonították. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Nool

Fotó: Shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály balassagyarmati alosztálya nyomozást folytat közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető április 7-ét megelőző időszakban Varsány külterületén elhelyezett „Veszélyes útkanyarulatok” közúti jelzőtáblát – a tartóoszloppal együtt – az úttest mindkét oldaláról eltulajdonította – közölte a rendőrség.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály balassagyarmati alosztályán (Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky út 6.), illetve hívja a nap 24 órájában elérhető 06-80-/555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számot.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában