ügyészség

2021.05.13. 09:52

Nemi szervét mutogatva és téglát dobálva állt bosszút a Nógrád megyei férfi

Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 31 éves férfival szemben, akinek a gyermekét megharapta egy kutya, ezért az állat gazdáin állt bosszút.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Az ügyészség tájékoztatása szerint, a vádlott gyermekét egy házból kiszökő kutya harapta meg tavaly szeptember elején, emiatt a férfi elment az állat gazdáinak otthonához, ahol kiabálni kezdett, és a keze ügyébe kerülő, a kapu előtt hagyott elektromos játékautót az ott élő nő felé dobta, ám a dobás célt tévesztett.

A nő a támadástól megijedve az udvaron játszó gyermekeit igyekezett a házba terelni, amikor a vádlott obszcén szidalmak és fenyegetőzések közepette a nadrágját lehúzva nemi szervét mutogatta nekik és tégladarabokat dobott feléjük.

Fotó: Balassagyarmati Járási Ügyészség

Miután a család bemenekült a házba, a magából kivetkőzött férfi a házat kezdte el dobálni, betört egy ablakot, valamint egy redőnyt is megrongált. Be akart menni a házba is, a zárt ajtaját kezdte rugdosni és megpróbálta betörni, de végül nem járt sikerrel.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a vádlottal szemben garázdaság, rongálás, magánlaksértés kísérlete és szeméremsértés miatt emelt vádat, melyben indítványozta, hogy a bíróság az egyébként büntetlen előéletű férfit ítélje közérdekű munka büntetésre, kötelezze a 66.500 Ft kár megtérítésére, valamint az eljárás során keletkezett 17.200 Ft bűnügyi költséget is fizettesse meg vele.

Az ügyben első fokon a Balassagyarmati Járásbíróság hoz döntést.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában