előkerült

2021.05.22. 09:07

Hihetetlen: Gyöngyösön került elő a salgótarjáni pizzafutár ellopott autója

A tarjáni tolvaj a pizzafutártól ellopott autót Gyöngyösön értékesítette.

Nool

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, ellopták egy " target="_blank" rel="noopener noreferrer">pizzafutár autóját május 13-án este Salgótarjánban, a Budapesti úton. A lopott autót a rendőrök Gyöngyösön találták meg.

A rendőrség szombat reggeli tájékoztatása szerint egy 34 éves férfit vettek őrizetbe a salgótarjáni nyomozók, 30 éves társát pedig gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség ügyeletére május 13-án az esti órákban érkezett a bejelentés, miszerint megyeszékhely belterületén elloptak egy személygépkocsit.

Fotó: police.hu

A salgótarjáni nyomozók a végrehajtott széleskörű adatgyűjtés eredményeként beazonosították és május 21-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. Ferenc 34 éves helyi lakost. A férfi a megalapozott gyanú szerint röviddel a bejelentést megelőzően Salgótarjánban, a Budapesti úton parkoló, nyitott – ételkiszállításhoz használt – személygépkocsiba a járművezető távollétét kihasználva beült, majd azt a benne hagyott indítókulccsal beindította, és elhajtott a helyszínről – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Fotó: police.hu

Hozzátették: a férfi a lopott gépjárművet ezt követően Gyöngyösön, N. R. József 30 éves helyi lakos segítségével értékesítette.

A salgótarjáni nyomozók a két férfit a rendőrkapitányság épületébe előállították, ahol O. Ferencet lopás vétség, míg a jármű értékesítésében segédkező N. R. Józsefet pénzmosás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A nyomozók az eltulajdonított gépjárművet megtalálták és lefoglalták és a napokban visszaadják tulajdonosának.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában