NYOMOZÁS

2021.05.18. 08:40

A lakosság segítségét kéri a rendőrség: Ipolyszögön keresik a közlekedést veszélyeztető tettest

Ipolyszög külterületén ismeretlen tettes akadályként, fát és egyéb tárgyakat helyezett el az úttesten.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 12000/108/2021. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető április 17-én a késő esti órákban Ipolyszög belterületén a 22-es számú főút úttestjére akadályokat, követ, fát és egyéb tárgyakat helyezett el, ezzel a közúti közlekedésbiztonságát veszélyeztette. Az útburkolaton talált nyomok alapján valószínűsíthető, hogy az útszakaszon közlekedő járművek a váratlan akadályok miatt megsérültek, azok valamelyikében anyagi kár keletkezett.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Kérik, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, vagy a helyszínen balesetet szenvedett jelentkezzen személyesen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály balassagyarmati alosztályán (Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky út 6.), illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában