bozóttűz

2021.04.27. 11:29

Szátokon és Mátraterenyén is nádas lángolt

Nádas és bozótos égett egy hektáron hétfőn délután Szátokon, a Kossuth utcában. A tüzet a rétsági hivatásos tűzoltók vízsugár, puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el.

Karancskeszi, 2021. mrcius 11. A salgtarjni hivatsos tzoltsg tagjai dolgoznak Karancskeszi kzelben, ahol tz hektrnyi boztos s szraz f gyulladt meg 2021. mrcius 11-n. MTI/Komka Pter

Fotó: Komka Péter

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint nádas és bozótos égett egy hektáron hétfőn délután Szátokon, a Kossuth utcában. A tüzet a rétsági hivatásos tűzoltók vízsugár, puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el.

Nádas, elszáradt növény, szemét és hat darab körbála kapott lángra Mátraterenye hátárában hétfőn délután. A tűz összesen tizenöt hektárnyi területet érintett. Az esethez a pétervásárai és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók, valamint az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai vonultak, három vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában