baleset

2021.04.20. 11:02

Beomlott egy parasztház tetőszerkezete hétfőn Palotáson

A Nógrád megyei tűzoltók karambol és beomlott tetőszerkezet miatt is vonultak április 19-én.

Mire a tűzoltók kiértek, már csak az utómunkák és a szellőztetés - fotónk illusztráció!maradt, a szomszédok megfékezték a lángokat

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazatóság tájékoztatása szerint beomlott egy lakatlan parasztház tetőszerkezete hétfő késő este Palotáson, a Hunyadi úton. A Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei dugólétra segítségével eltávolították a veszélyes cserepeket és gerendákat, majd a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal közösen átvizsgálták az épületet, valamint kordonszalaggal lezárták az érintett területet. Az eset során senki nem sérült meg.

Hozzátették, hogy további egy esethez riasztották a nógrádi lánglovagokat. Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, összeütközött két személygépjármű hétfőn este Kisbágyon és Szarvasgede között. A pásztói hivatásos és a héhalmi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, biztosították a helyszínt és segítettek a polgárőröknek a forgalom elterelésében. A mentők két embert kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában