lánglovagok

2021.03.12. 10:43

Szabadtéri tüzek pusztítottak megyeszerte, több hektárnyi terület égett

Csütörtökön szabadtéri tüzekhez és forgalmi akadályt képező fához is vonultak a Nógrád megyei tűzoltók.

Nool

Karancskeszi, 2021. mrcius 11. A salgtarjni hivatsos tzoltsg tagjai dolgoznak Karancskeszi kzelben, ahol tz hektrnyi boztos s szraz f gyulladt meg 2021. mrcius 11-n. MTI/Komka Pter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtökön a délutáni órákban száraz fű és bozótos égett Karancskesziben, a salgótarjáni tűzoltók megfékezték a lángokat. A tűz a közeli erdőt is veszélyeztette.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint, csütörtök kora délután a száraz aljnövényzet kapott lángra mintegy fél hektáron egy erdőben Őrhalom és Csitár között. A lángokat a balassagyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével fékezték meg.

Csitár és Nógrádgárdony között is száraz fű és bozótos lángolt egy hektáron csütörtök kora este. A tüzet a balassagyarmati hivatásos tűzoltók oltották el.

Úttestre dőlt egy tíz méter magas fa csütörtök délután Salgótarjánban, a Karancs kilátó felé vezető úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Az esetek során személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában