őrizetben

2021.03.12. 09:42

Két családi ház udvarára is bemászott, őrizetben a mátraverebélyi betörő

Szeszes italt, energiaitalt és kávét lopott egy 20 éves mátraverebélyi férfi, beismerte tettét.

Forrás: police.hu

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a férfi március 10-én a reggeli órákban az egyik mátraverebélyi családi ház udvarára bement és onnan egy talicskát akart ellopni. Cselekménye közben a tulajdonos tetten érte a gyanúsítottat, aki az eszközt hátrahagyva távozott a helyszínről. A terhelt a délutáni órákban egy másik családi ház udvarára is bemászott, majd az ingatlan ajtaját befeszítette, onnan szeszes italt és energiaitalt, valamint kávét lopott el.

Fotó: police.hu

A rendőrkapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte. A mátraverebélyi lakost a hatóság tagjai őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozásra.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában