gyorshajtás

2021.02.18. 10:55

Döbbenetes sebességtúllépés:140-nel száguldoztak Nógrád megyében

A Nógrád megyei rendőrök több helyszínen is hihetetlen sebességtúllépéseket kaptak lencsevégre.

Nool

Forrás: facebook

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai idén is folytatják a közlekedésrendészeti ellenőrzést szűkebb hazánk közútjain. Az elmúlt időszakra jellemző rendkívül csapadékos és a változékony időjárás ellenére is a napokban több helyszínen brutális sebességtúllépést filmeztek le megyénk rendőrei.

A havazás és a kialakult jégpáncél pedig a gyorshajtást csak még veszélyesebbé teszi, ugyanis, ahogyan arról mi is beszámoltunk a téli klíma országszerte burkolathibák kialakulását okozta.

- A zord téli időjárás (kemény mínuszok, fagy, fagyott hó, jegesedés az úttesten) sem vette el a kedvét a gyorshajtóknak. Nagyon fontos lenne megtanulni / megjegyezni / alkalmazni azt az örök igazságot – időjárástól függetlenül -, hogy messzire nem éri meg sietni, közelre meg felesleges – olvasható a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Facebook oldalán.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Nem számít sem hó❄️, sem jég🌬

kicsi kocsi 🚗 hová mégy❓❓

A zord téli időjárás (kemény mínuszok, fagy, fagyott hó,...

A bejegyzésben közzétett fényképen jól látható, hogy az egyik autós 50 kilométer per óra helyett 91 kilométer per óra sebességgel, a másik pedig 70 kilométer per óra helyett 133 kilométer per óra sebességgel közlekedett. A fotón látható harmadik sofőr pedig több mint 50 kilométer per órával lépte át a sebességhatárt: 90 helyett 141-el száguldozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában