bűnügy

2021.01.16. 09:36

Egy ötvenéves nő is gyanúsított a tarjáni hajléktalan-gyilkosságban

A férfi és a most elfogott nő 2020 nyarán olyan súlyosan bántalmazott egy embert, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Szabolcs 45 éves hajléktalan férfi ellen.

A Nógrád megyei rendőrök elfogták azt az 50 éves nőt, aki a nyomozás adatai alapján 2020 nyarán a megyeszékhely belvárosában a 45 éves férfival bántalmazta a hajléktan 51 éves férfit, aki a sérüléseibe belehalt.

A nyomozók V. Szilviát január 15-én a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe előállították, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ti hol szoktatok italozókat, zaklató kéregetőket, vagy hajléktalanokat látni? 🍻 🤔 Van olyan tarjáni közterület, ahol féltek egyedül sétálgatni? 🚶🏻😰 Írjátok meg kommentben! 👇🏻✍🏻

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában