rendőrkézen

2020.12.23. 09:41

Elfogták a rendőrök a 16 éves mátraverebélyi tolvajt

A gyanú szerint több tízezer forintot lopott el egy családi házból az a 16 éves fiú, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Forrás: police.hu

A járőrök december 21-én 12 órakor Mátraverebély belterületén ellenőriztek egy 16 éves fiút. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetése, a Pásztói Rendőrkapitányság pedig eltűnés miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság épületébe előállított fiatalkorú a megalapozott gyanú szerint december 19-én 11 óra körül az egyik mátraverebélyi ingatlanba a nyitott ajtón keresztül bement, és onnan egy pénztárcát lopott el az abban elhelyezett több tízezer forint készpénzzel és okiratokkal együtt.

A 16 éves fiút a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – mivel ellene hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt büntetőeljárás van folyamatban – őrizetbe vették. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tettek a fiatalkorú letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában