baleset

2020.12.14. 09:43

Salgótarjánban parkoló autókat zúztak le, Szügynél fejtetőre állt egy autó

A rendőrség tájékoztatása szerint, az elmúlt négy napon személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a megyében nem történt.

Nool

Forrás: police.hu

Egy 49 éves férfi haladt személygépkocsival Salgótarján belterületén, a Szerpentin úton december 12-én a délutáni órákban, amikor az úttest jobb oldalán parkoló járművek kikerülése közben a vele szemben közlekedő gépkocsinak, majd egy parkoló járműnek ütközött – tájékoztatta portálunkat a rendőrség hétfőn.

Fotó: police.hu

Szügy belterületén közlekedett gépkocsival december 13-án a hajnali órákban egy 21 éves férfi, amikor az útpadkára lehaladt, majd onnan az úttestre visszatérve megcsúszott, és felborult. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott.

Fotó: police.hu

A balesetek következtében személyi sérülés nem történt, a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. A megye rendőrei további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában