rendőrkézen

2020.10.29. 11:02

Egy órán belül elfogták a rendőrök a tolvajt Szurdokpüspökin

A megalapozott gyanú szerint a sértett figyelmét elterelve lopott egy gépkocsiból az a 34 éves férfi, akit gyanúsítottként hallgattak ki a pásztói rendőrök.

Forrás: police.hu

A rendőrség ügyeletére október 28-án a reggeli órákban tettek bejelentést, miszerint Szurdokpüspöki belterületén egy parkoló gépkocsiból ismeretlen személy ellopott egy pénztárcát.

A rendőrök a végrehajtott azonnalos forrónyomos intézkedések eredményeképp egy órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves M. Zoltánt. A férfi a megalapozott gyanú szerint a bejelentést megelőzően röviddel a település belterületén, az egyik ingatlan udvaráról gépkocsival kiálló sértettet leszólította, és tőle egy szatyrot kért. M. Zoltán – miután a tulajdonos visszament a telekre – a nyitott gépjárműből egy táskát, kulcscsomót és pénztárcát lopott el az abban elhelyezett készpénzzel együtt.

Fotó: police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállított 34 éves férfit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók az eltulajdonított készpénzt megtalálták és lefoglalták.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában