bilincsben

2020.09.07. 10:21

Megütött, majd kirabolt egy férfit Salgótarjánban

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 30 éves helyi férfit őrizetbe vették a salgótarjáni nyomozók.

Forrás: police.hu

A rendőrség ügyeletére szeptember 6-án a hajnali órákban érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy férfit kiraboltak. A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképpen beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Ottó 30 éves helyi lakost.

A férfi a megalapozott gyanú szerint szeptember 5-én az éjszakai órákban a megyeszékhely belterületén férfi ismerősét pénze átadására szólította fel és több alkalommal megütötte. A bántalmazást követően eleget tett D. Ottó követelésének a sértett, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytat büntetőeljárást a 30 éves férfi ellen. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában