életveszély

2020.09.13. 12:49

Forgalommal szemben haladt a 8-ason, a rendőrök állították meg (videó)

A 71 éves budapesti sofőr ellen közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök. Sajnos Nógrád megyében is volt már példa ilyen életveszélyes „mutatványra”.

Nool.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra bejelentés érkezett szeptember 12-én, 9 óra körül hogy a 8-as számú főút osztott pályás szakaszán, Veszprém irányába egy autós a forgalommal szemben halad a belső sávban. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, megállították a járművet, és a helyes irányba fordították – írja a Veol.

A 71 éves sofőr elmondása szerint észlelte, hogy a forgalommal szemben megy, el akarta hagyni a főutat, és kereste a lehajtás lehetőségét.

A rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki a járművezetővel szemben. Az esetről videó is készült, amely " target="_blank" rel="noopener noreferrer">ITT tekinthető meg.

Sajnos a Nógrád megyei 21-es főút négysávos szakaszán is több esetben előfordult már, hogy a forgalommal szemben hajtottak. Nemrégiben videófelvétel is készült az egyik ilyen életveszélyes forgalmi helyzetről Szurdokpüspöki közelében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában