feljelentés

2020.09.10. 14:35

Fiatalok rongálták meg a salgótarjáni színház sorompóját

A József Attila Művelődési Központ mögött található, a Bolyai János Gimnázium mellől a színházterem hátsó bejáratához vezető útszakaszt néhány napja sorompóval zárta le a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. és a Zenthe Ferenc Színház.

G. K.

Fotó: Shutterstock

– Ennek a közös beruházásnak a legfőbb oka az volt, hogy a belvárosban ügyes-bajos dolgaikat intézők, valamint a szomszédos iskola diákjai, dolgozói is erre a területre parkoltak. Így a két intézmény munkatársainak, illetve, ami még ennél is fontosabb, az egyes előadások díszleteit, a fellépők eszközeit szállító teherautóknak is esetenként problémás volt a bejutás – mondta el portálunknak Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: ezt a sorompót a napokban, az éjszakai órákban három fiatal megrongálta. Ez kamerával megfigyelt terület, így a felvételeken jól felismerhetők az elkövetők. Az ügyben feljelentést tesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában