tolvajok

2020.08.09. 12:11

Salgótarjánban parkoló autókból lopott katalizátorokat egy fiatal pár

Elfogták a salgótarjáni nyomozók azt a 24 éves férfit és azt a 21 éves nőt, akik a megyeszékhely belterületén több gépkocsi katalizátorát vágták le.

Forrás: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két szlovák állampolgár ellen.

A nyomozás adatai alapján a 24 éves férfi július 3. és augusztus 3. között a megyeszékhely belterületén négy parkoló személygépkocsi katalizátorát vágta le és lopta el, miközben 21 éves társa figyeléssel segítette őt. A gyanúsítottak az eltulajdonított katalizátorokat ezután értékesítették.

Fotó: police.hu

A nyomozók augusztus 8-án a férfit és élettársát Somoskőújfalu belterületén elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, továbbá vizsgálják, hogy a gyanúsítottak más hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatók-e.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában