eszméletét vesztette

2020.06.17. 12:51

Rendőri intézkedés közben halt meg egy férfi Salgótarjánban

Rendőri intézkedés során vesztette életét június 17-én reggel egy 55 éves magyar állampolgár Salgótarjánban.

MTI

Budapest, 2016. október 28. A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a VII. kerületi Szövetség utca egyik lakóházánál 2016. október 28-án, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy lakónál fegyvert vagy annak utánzatát látták. A TEK munkatársai az ingatlanban elfogtak két férfit, akiket átadtak a kerületi rendõrkapitányság beosztottjainak. Az elsõdleges adatok szerint a férfiaknál airsoft-, vagyis szabadidõs célú, mûanyag golyót kilövõ fegyver volt. MTI Fotó: Lakatos Péter

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály eljárásában a gyanúsított elfogását a TEK műveleti egysége reggel 6 órakor kezdte meg. A TEK felkérésére azért került sor, mert okkal volt feltételezhető, hogy a férfi lőfegyverrel rendelkezik.

A gyanúsított az intézkedés közben eszméletét vesztette. A TEK műveleti egységének helyszínen tartózkodó mentőtisztje azonnal megkezdte ellátását, majd újraélesztését. A gyors és szakszerű orvosi beavatkozás ellenére a férfi életét vesztette.

A haláleset vizsgálatát a rendőrség igazságügyi szakértők bevonásával folytatja.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában