tűzesetek

2020.05.05. 15:57

Több tűzhöz és balesethez is hívták a nógrádi lánglovagokat

Lakástűzhöz, balesethez és szabadtéri tűzhöz vonultak május első hétvégéjén megyénk tűzoltói.

Nool

Száraz időben a gazos területekre, nádasokra könnyen átterjednek a lángok Illusztráció: H. Cs.

Forrás: NMH

Fotó: H. Cs.

Egy három lakásos parasztház két helyiségéből álló lakórésze égett május első napján Hugyagon, a Kossuth úton. A balassagyarmati és szécsényi hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be. A tűzoltók egy propánbutángáz-palackot is kivittek a tűzzel érintett épületrészből, és gondoskodtak a visszahűtéséről. Az eset során személyi sérülés nem történt, de a lakás lakhatatlanná vált, lakóját szomszédok fogadták be.

Családi ház kerítésének ütközött egy személygépjármű Ságújfaluban, a Kossuth úton péntek este. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók, valamint a Karancs Speciális Mentőszolgálat, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Ságújfalu Község Polgárőr és Tűzoltó Egyesülete önkéntes tűzoltói a gépjárművet áramtalanították és biztosították a helyszínt a rendőrség kiérkezéséig. Az autóban három ember utazott, akiket a mentők kórházba szállítottak.

Összehordott szemét égett május 2-án este Karancsalján, a Rákóczi úton. A tüzet a salgótarjáni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Farakás égett húsz négyzetméteren Bercelen, a Széchenyi István úton május 3-án délután. A helyi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. A tűzeset során senki nem sérült meg.

Forrás: NMKI

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában