bűntett

2019.12.09. 15:11

Teherautót lopott egy 18 éves nógrádszakáli férfi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába december 8-án délelőtt tett bejelentést a sértett, miszerint a nógrádszakáli családi háza előtt parkoló tehergépkocsiját ismeretlen személy ellopta.

Forrás: police.hu

A szécsényi rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves nógrádszakáli lakost.

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi december 8-án éjszaka az egyik szécsényi ingatlan nyitott kapuján át az udvarra bement, és az ott nyitva hagyott gépjárművet be akarta indítani, de cselekménye közben megzavarták. A gyanúsított ezt követően a hajnali órákban Nógrádszakálban, egy ingatlan előtt parkoló nyitott tehergépkocsit – az abban hagyott indítókulccsal – beindított, és a tulajdonos engedélye nélkül azzal Salgótarján, Mátraverebély belterületén, majd Ludányhalászi irányába közlekedett. A település külterületén a férfi lesodródott az úttestről a járművel, melyet a helyszínen hátrahagyott.

Fotó: police.hu

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított nógrádszakáli lakost a nyomozók két rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában