baleset

2019.11.19. 15:49

Lezárták a salgótarjáni nő és a szerb férfi eljárását

Egy salgótarjáni nő és egy szerb férfi ellen fejezték be az eljárást a Nógrád megyei nyomozók.

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves salgótarjáni nő, valamint egy 32 éves szerb állampolgárságú férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a nő április 14-én 16 óra 45 perckor közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton, amikor Bátonyterenye, Béke útra történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a vele szemben, egyenesen Salgótarján irányába közlekedő szerb férfinak és összeütköztek. A megalapozott gyanú szerint a férfi a kereszteződés előtt kihelyezett 40 km/h-ás sebességkorlátozó közúti jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva, a megengedett sebességet jelentősen túllépve – a beszerzett szakértői vélemény alapján közel 80 km/h-ás sebességgel – közlekedett járművével. A baleset következtében a 27 éves nő könnyű, míg utasa súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A 27 éves salgótarjáni lakossal és a 32 éves szerb állampolgárságú férfival szemben folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók befejezték és a keletkezett iratok a napokban az illetékes ügyészség részére továbbították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában