felelőtlenség

2019.10.17. 10:28

Videóra vette ahogy ittasan motorozik, majd balesetet okoz egy karancsberényi férfi

A hatóság egy 37 éves karancsberényi férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát befejezte.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 37 éves karancsberényi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi augusztus 4-én 18 óra 20 perc körül Salgótarján belterületén közlekedett egy hatósági jelzés nélküli motorkerékpárral, majd nekiütközött egy út szélén álló személygépkocsinak. A baleset következtében a járműben ülő két nő és a motoros megsérült.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=nPicReAcfpQ

A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda eredménye alapján megállapítást nyert, hogy szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó alkoholmennyiség volt. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították, a testkamera felvételét lefoglalták.

A hatóság tagjai gyanúsítottként hallgatták ki a karancsberényi lakost, aki beismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, amit a testkamerájának rögzített felvétele is igazolt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában