baleset

2019.10.14. 11:49

Videó a salgótarjáni motoros balesetről

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.

Forrás: police.hu

Mint arról már beszámoltunk, egy 18 éves férfi délután közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén, a 21-es számú főúton, amikor balra, a Kassai sorra történő kanyarodása során összeütközött a Beszterce lakótelep irányából a városközpont irányába egyenesen haladó motorossal. A balesetben a motort vezető férfi megsérült.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=VdX6M5Pq9QU

Mátraszele irányából Salgótarján felé haladt személygépkocsival egy 18 éves férfi október 13-án délelőtt, amikor az úttest jobb oldali útpadkáján haladó gyalogost a jármű visszapillantó tükrével elsodorta. A gyalogosan közlekedő férfi a baleset következtében megsérült. A gépjármű vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

Fotó: police.hu

Az elmúlt 24 órában a Nógrád megyei rendőrök további egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában