bűntett

2019.10.11. 10:26

Széklábbal verte meg fiát egy férfi Karancskesziben

Súlyos sérülést okozott fiának egy 54 éves karancskeszi férfi.

Forrás: shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 54 éves karancskeszi férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított április 20-án az éjszakai órákban lakóháza szobájában – szóváltást követően – egy törött, fém széklábbal a fiát a fején megütötte. A sértett megszédült és az ágyra esett, melyet követően az 54 éves férfi hozzátartozója mellkasára ült, majd a széklábbal, valamint ököllel, több alkalommal az arcán megütötte. A gyanúsított cselekményének további hozzátartozói vetettek véget, melyet követően a lakásból távozó fiát ismételten megütötte.

A beszerzett orvosszakértői vélemény alapján a sértett a bántalmazás következtében súlyos fejsérülést szenvedett, azonban az életveszélyes sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető, melynek alapján a férfit a nyomozók október 8-án gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában