keresik

2019.09.25. 11:07

Postai lopásért köröznek egy nőt Salgótarjánban

A salgótarjáni rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt, akiről egy biztonsági kamera felvételt készített.

nool

Forrás: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság 12010/952/2019. bűnügyi számon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy nő szeptember 9-én dél körül Salgótarjánban, a Főtéren található posta épületében a sértett nyitott táskájából eltulajdonította annak pénztárcáját az abban elhelyezett iratokkal és készpénzzel együtt. A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (Salgótarján, Kossuth Lajos út 5.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában