életüket vesztették

2019.04.26. 15:39

Halálos baleset: busznak csapódott egy autó az M3-ason

Halálos baleset történt az M3-as autópálya Kisasszonytér pihenőjében pénteken reggel. Egy gyermeket mentőhelikopter vitt kórházba.

NOOL

Fotó: Ládi László

Autóbusznak csapódott egy személygépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyút közelében, a Kisasszonytéri pihenőhelyen – számolt be a Heol.

Az Agria TV információi szerint a Suzukiban hárman utaztak: két felnőtt és egyik gyermekük. Az autóval – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lehajtottak a pihenőbe, majd fékezés nélkül az ott álló autóbuszba csapódtak. A baleset pillanatában mintegy 100 km/óra sebességgel mehettek.

A férfi és a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A velük utazó 4 éves gyermekük a biztonsági ülésben volt, őt az autóbusz utasai szedték ki a kocsiból. A gyermeket mentőhelikopter vitte kórházba.

A család másik két gyermeke nem utazott velük.

Az autóbuszon 56 utas volt: gyerekek és kísérőik, akik Budapestre kirándultak. A járművön senki sem sérült meg. A szállító cég azonnal intézkedett további útjukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában