Cserbenhagyás

2018.11.10. 11:22

A rendőrök a lakosság segítségét kérik

Pásztón ütött el egy gyalogost az eddig ismeretlen sofőr.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 12000/379/2018. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Pásztón, a Fő úton november 7-én 7 óra 45 perc és 8 óra között eddig ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú – eddigi adatok alapján – bordó színű Peugeot típusú személygépkocsival a kijelölt autóbuszöbölből elindult és elütötte az előtte áthaladó gyalogost. A gépkocsival annak vezetője a balesetet követően – rövid megállás után –, a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (Salgótarján, Kossuth út 5. sz.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában