Lopás

2018.10.19. 09:02

Elkapták a szlovák tolvajokat Salgótarjánban

Két szlovák állampolgárt fogtak el a rendőrök.

Lopásról érkezett bejelentés egy salgótarjáni üzletből a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 17-én 13 óra körül.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján két szlovák állampolgár a bejelentést megelőzően, egy országos áruházlánc salgótarjáni üzletében egy notebookról az áruvédelmi eszközt levágták, amire az hangos riasztást adott. Ezt követően a tolvajok a műszaki cikket hátrahagyva az áruházból ki akartak futni, azonban az üzlet biztonsági őre őket a rendőrség kiérkezéséig ott visszatartotta.

A két szlovák férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy október 16-án ugyanebből az áruházból – az áruvédelmi eszköz megrongálásával – egy tabletet tulajdonítottak el.

A helyszínen elfogott két férfit a rendőrök a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol 2 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában