Balassagyarmat

2017.11.26. 10:54

Sporttal a drog ellen

Tizedik alkalommal fociztak a diákok, a rendőrök és a rendvédelmi dolgozók a figyelemfelhívás jegyében Balassagyarmaton.

Fotó: police.hu

Balassagyarmaton a városi sportcsarnokban került megrendezésre pénteken a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének szervezésében az idei „Sporttal a drog ellen” elnevezésű 24-órás foci. A rendezvény 10 éve indult útjára, amelynek kezdetét pontban a déli órában idén is a megkülönböztető jelzést használó rendőrök, tűzoltók, pénzügyőrök, büntetés-végrehajtási dolgozók, valamint polgárőrök járműveinek felvonulása jelezte.

Fotó: police.hu

A rendezvényt Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke nyitotta meg, aki elmondta: céljuk, hogy a fiatalok figyelmét felhívják a szabadidő hasznos, sporttal történő eltöltésére. Az ünnepélyes megnyitón a rendvédelmi szervek vezetői, képviselői is részt vettek, köztük a megmozdulás céljának fontosságát érzékeltetve dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Karvai Norbert rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetője, valamint Vályiné Taliga Mária címzetes rendőr alezredes, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője.

Hat diákcsapat mérte össze tudását a futballmérkőzéseken, majd 16 órától a rendvédelmi szervek csapatai mérkőzéseivel zárult a rendezvény.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában