Helyi kék hírek

2015.05.29. 14:35

Élményekkel gazdagodva

fenyvesi

Egy öt éves kisfiút láttak vendégül a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya és a Salgótarjáni Családsegítő szolgálat szakemberei évek óta szoros munkakapcsolatban állnak. A mindennapi tevékenységük során jutott a bűnmegelőzési szakemberek tudomására, hogy egy ott dolgozó édesanya beteg kisgyermekének álma az, hogy beülhessen egy rendőrautóba.

[caption id="" align="aligncenter" width="503"] Fotó: police.hu[/caption]

2015. május 28-án délelőtt Buzás Gergő 5 éves kisfiú kívánsága teljesült és ellátogathatott a rendőrségre.  A kisfiút a reggeli órákban Ferencsik Raymond Levente r. alezredes megyei főkapitány-helyettes fogadta, majd találkozásuk alkalmából egy játék rendőrautóval ajándékozta meg őt. A délelőtti programok között a gyermek ellátogatott a Bűnügyi Technikai Osztályra, ahol Némedi Gábor rendőr törzsőrmester megmutatta számára a nyomok rögzítésére szolgáló eszközöket, beülhetett a rendőrség parkolójában álló járőrautóba és kipróbálta annak megkülönböztető jelzéseit. Megismerkedhetett Handó Tamás rendőr főtörzsőrmesterrel, aki bemutatta kábítószer kereső kutyájának, Linának játékos képzését. Gergő a tartalmas délelőtt után sok élménnyel, valamint a bűn- és balesetmegelőzési szakemberektől kapott ajándékokkal térhetett haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában