Időjárás

2024.05.24. 07:35

Marad a viharos idő, újra országos riasztás van érvényben

Továbbra sem szabadulunk az esőtől, de jó hír, hogy az előrejelzés szerint legalább néhány órára azért előbukkan majd a nap is.

Nool.hu

Ma esernyő nélkül ne induljunk még rövidebb utakra sem

Forrás: Pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint szélsőséges időjárásra kell számítanunk a hét utolsó munkanapján. Gomolyfelhők zavarják a napsütést és többfelé várható zápor, zivatar, emiatt citromsárga riasztás van érvényben Nógrádban is. A hőmérséklet csúcsértéke 20 és 26 fok között alakul. A délkeleti szél zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Zivatarok és felhőszakadás miatt országos 1. fokozatú riasztás van érvényben
Forrás: met.hu

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

Szombaton már sok napsütésre számíthatunk napközben, délutánra viszont magasra törnek a gomolyfelhők, ami záporok, zivatarok kialakulásához vezethet. A délkeleti szél megélénkül. 25 fok körüli nyárias meleg lesz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!