Időjárás

2024.04.13. 07:55

Hétvégén támad a nyár, érdemes kihasználni Nógrádban is a kellemes napokat

A hétvégén még kellemes nyarat idézően meleg lesz, de hétfőtől nagyot fordul majd az időjárás képe. A közeledő hidegfront lehűlést és özönvízszerű eső hoz magával.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma a sok napsütést csak fátyol- és gomolyfelhők zavarják, melyekből sehol sem alakul ki csapadék. Az északnyugati, majd a délnyugati szél megélénkülhet. 25 fok körül alakul a hőmérséklet.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Vasárnap nyárias időre számíthatunk fátyolfelhők szűrte napsütéssel, eső nélkül. Többfelé lesz élénk a délnyugati szél. 25-31 fok közötti meleg lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!