Időjárás

2024.04.06. 07:30

Berobban az áprilisi nyár, de nem lesz felhőtlen a hétvége Nógrádban sem

Meleg, de szeles szombatra készülhetünk. Az enyhe reggelt követően délutánra akár 28 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma a változóan felhős ég mellett többórás napsütés várható. Északkeleten előfordulhat zápor. A nyugatias szél néha megélénkül. 21 és 28 fok között alakul a hőmérséklet.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

Vasárnap csak fátyolfelhők zavarják a ragyogó áprilisi napsütést. Nem lesz eső. A DK-i szél néha megélénkül. 22-27 fokos nyárias melegre számíthatunk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!