Időjárás

2023.10.12. 07:26

Csapadékmentes, napos időre van kilátás csütörtökön Nógrádban

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthattok ma.

Nool.hu

Csütörtökön is vénasszonyok nyara jellegű időnk lesz

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint csütörtökön a párásság megszűnése után fátyolfelhők mellett napos időre van kilátás. Eső nem lesz. Vénasszonyok nyara jellegű időnk lesz 25 fok körüli csúcsértékkel.

Fronthatás nem terheli szervezetünket

 A délutáni nappali felmelegedés kissé megviselheti az arra érzékenyeket. Náluk gyenge melegfrontra jellemző tünetek jelentkezhetnek úgy, mint fejfájás, fáradékonyság, álmosságérzet, továbbá a fizikai és szellemi teljesítő képességük is romolhat. A szív-és érrendszeri betegségben szenvedőknél, az arra érzékenyek vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak. A reggeli órákban érezhető hideg miatt az arra érzékenyeknél ízületi fájdalmak alakulhatnak ki - hívta fel a figyelmet dr. Pukoli Dániel a Köpönyeg.hu oldalon. 

Pénteken észak, északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg a nap első felében elszórtan kisebb eső is előfordul. Élénk lesz a délnyugati szél. Marad egyelőre a nyárias idő, 24-25 fok körüli maximumokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!