Időjárás

2023.04.22. 07:38

Dübörög a tavasz: 20 fok fölé melegedhet a levegő Nógrádban

Mutatjuk, hogyan alakul az időjárás szombaton!

Nool

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint szombaton napos, gomolyfelhős, száraz idő várható. Esőre nem kell számítanunk, így nyugodtan tervezhetünk kinti programokat. Az északkeleti szél megélénkülhet. A hőmérséklet 16-21 fok között várható.

Fronthatás nem terheli szervezetünket

Az arra érzékenyeknél gyenge melegfrontra jellemző tünetek jelentkezhetnek úgy, mint fejfájás, fáradékonyság, álmosságérzet, továbbá a fizikai és szellemi teljesítő képességük is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát. A keringési rendellenességben szenvedőknél vérnyomás-ingadozás, fáradékonyság alakulhat ki - közölte dr. Pukoli Dániel orvosmeteorológus a Köpönyeg.hu oldalon.

Napsütéssel kezdődik a vasárnap is, majd délután nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Esőre csak este kell számítanunk, így a nappali programjainkat is biztonsággal megszervezhetjük. A hőmérséklet 20 fok körül alakul majd.

Ha a jó időnek köszönhetően bennetek is dúl a mehetnék, íme néhány tipp, hová húzhattok túracipőt:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!