Időjárás

2023.02.26. 07:30

Erős széllel és csapadékkal búcsúzhat a hét utolsó napja Nógrádban

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk vasárnap.

Nool

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Az ország déli felén többfelé várható vegyes csapadék: hajnalban inkább hó, havas eső, majd újra eső. Máshol csak néhol lehet zápor. Az északias szél erős lesz. 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Fronthatás nem várható

A hajnali fagy, illetve a párás levegő a krónikus ízületi megbetegedésben szenvedők tüneteit erősítheti, a beteg testrész fájdalma fokozódhat, illetve mozgástere beszűkülhet. A párásság a krónikus légúti betegeknek sem kedvez, panaszaik és tüneteik felerősödhetnek. A párás levegő kifejezetten kedvez a légúti fertőzéssel járó megbetegedések terjedésének, ezért várhatóan megszaporodnak a légúti megbetegedések is. A változóan felhős idő negatív hatással lehet hangulatunkra, közérzetünkre, jellemző lehet a fáradékonyság, levertség - hívta fel a figyelmet dr. Pukoli Dániel a Köpönyeg.hu oldalon. 

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, számottevő csapadék már nem lesz. A fagyos reggel után +5 fok köré enyhül az idő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!