Időjárás

2022.11.03. 08:20

Ma már nagy valószínűséggel számíthatunk csapadékos időre a megye egész területén

Egy hullámzó frontrendszer hatására sok felhő lesz felettünk, az ország középső tájain többfelé várható eső, zápor, zivatar.

Nool

Az elkövetkezendő napokban hűvösebb időre készüljünk

Forrás: pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma reggel főleg a Duna-Tisza-közén fordulnak elő ködfoltok, melyek délelőtt megszűnnek és változóan (réteg)felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. A délkeleti szél néha megélénkül. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet..

Számottevő fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Érdemes minél több időt a szabadban tölteni. 

Pénteken a ködös reggelt követően délnyugat, nyugat felől beborul az ég, és eleinte a Dunántúlon, este már a középső területeken is valószínű eső, záporeső. Eleinte a délkeleti, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. Marad a 13-19 fokos maximum. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!